In welke fase van je loopbaan je ook zit, bij Handpicked zet jij je talenten en skills in op het realiseren van positieve verandering met de mooiste merken en organisaties. Je zult versteld staan van je eigen ontwikkeling en van de impact die je samen met je collega's zult maken.

We helpen onze opdrachtgevers bij het innoveren of volledig transformeren van hun business. Het bouwen van merken waar mensen van houden. Het ontwikkelen van rijke customer journeys en baanbrekende digitale ervaringen. En met super slimme datagedreven marketing. 

Vacatures
vormentaal

Working at Handpicked

Handpicked bestaat uit 12 gespecialiseerde digital agencies, die op zichzelf allemaal behoren tot de koplopers in de industrie. Alle agencies hebben en houden binnen Handpicked hun eigen unieke identiteit, hoog gespecialiseerde team, klanten en subcultuur met ruimte voor persoonlijke aandacht op één of meerdere van onze hubs. Daarbij werken we als Handpicked teams geïntegreerd samen op groepsklanten als Boerschappen, Nespresso en Cortina en vindt er onderling veel kennisdeling plaats. Ons shared service center ontzorgt de Handpicked agencies op finance, HR, IT, Hospitality en verduurzaming. 

Join our team

Wij dagen onze klanten en teams uit om nieuwe horizons te verkennen, baanbrekend digitaal werk te maken en daarmee zoveel mogelijk positieve verandering teweeg te brengen. Zowel voor de business van onze klanten als binnen hun specifieke industrie en voor de wereld in bredere zin. Op dagelijkse basis hebben miljoenen mensen interactie met ons internationaal bekroonde werk.

Handpicked is al 3 jaar op rij nr. 1 agency groep in de Emerce100 en is in 2023 uitgeroepen tot Great Place To Work.

Man zit op een bank met zijn laptop op schoot

4 hubs
1 network

Get in touch
Plattegrond met 4 locaties in Breda, Eindhoven, Rotterdam and AmsterdamPlattegrond met 4 locaties in Breda, Eindhoven, Rotterdam and Amsterdam