OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

OUR AGENCIES

Onze agencies behoren tot de hoogst aangeschreven specialisten op hun expertisegebied. Samen zijn wij een bekroond transformatie powerhouse met 285 experts.

Bluebird Day
E-commerce

Bluebird Day helpt merken te excelleren in e-commerce en is al 5 jaar op rij #1 E-commerce agency in de Emerce 100.

Ga naar de website

Logo Bluebird Day

Boldly XR
XR, 3D animatie en interactives

Boldly XR ontwikkelt immersieve ervaringen met AR, VR en Metaverse platforms en produceert hoogwaardige interactives en 3D werk. Boldly XR is #1 Specialized Agency in de Emerce 100.

Ga naar de website

Logo Boldly

Fingerspitz
Growth Marketing

Fingerspitz helpt merken super slim groeien met online marketing en is één van de meest bekroonde  agencies van Nederland op de Dutch Search Awards.

Ga naar de website

Logo Fingerspitz

Good News
Platform development

Goodnews, voorheen bekend als E-sites, Handpicked's eerste agency, ontwikkelt al 23 jaar platforms met focus op performance. Goodnews werkt dagelijks actief samen met opdrachtgevers om maximaal resultaat uit hun platforms te halen.

Ga naar de website

Logo Good News

Norday
Strategie en design

Norday onderscheidt zich door de combinatie van transformatiestrategie en digitale creativiteit. Norday richt zich op mensgerichte innovatie, een propositie die relevanter is dan ooit.

Ga naar de website

Logo Norday

HighFive
Web3 specialist

HighFive is de eerste gespecialiseerde Web3 agency van Nederland en helpt merken bij het ontgrendelen van de kansen van Blockchain, NFT's en DAO's.

Ga naar de website

Logo HighFive

On Your Marks
Sports marketing

On Your Marks is het meest vooruitstrevende sportmarketingbureau van Nederland. Met koplopers uit de sport tekenden zij voor tal van prijswinnende campagnes, activaties en platforms.

Ga naar de website

Logo On Your Marks

Say Hai
AI gedreven innovatie

Say Hai helpt merken en organisaties bij het omarmen van de ongekende potentie van AI. Say Hai gelooft in het versterken van mensen met AI in plaats van het vervangen van mensen.

Ga naar de website

Logo Say Hai

Twentyseven
Enterprise platform integration

Twentyseven helpt corporate organisaties op basis van een onderscheidende 'bespoke Agile' werkwijze bij hun digitale transformatie, middels de ontwikkeling van platforms op Sitecore, Storyblok en Umbraco.

Ga naar de website

Logo TwentySeven

Unlock
Mobile development

Unlock ontwikkelt innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's en andere hardware devices die het leven van mensen makkelijker, beter en leuker maken.

Ga naar de website

Logo Unlock

Weekend
Branding en activatie

Weekend is een award winning creative agency die impact maakt door op eigen wijze creativiteit op merkgedreven vraagstukken toe te passen. Altijd met het verhaal als drijver, inspirator en katalysator. Van UX/UI tot motion en van copy tot activatiestrategie.

Ga naar de website

Logo Weekend

Morrow
Digital experience

Met het credo ‘Change for good, hear the youth’ richt Morrow zich specifiek op merken die connectie zoeken met jongeren. Morrow werkt op het snijvlak van culturele, sociaal-maatschappelijke en commerciële thema’s, met een voorliefde voor street culture.

Ga naar de website

Logo Morrow