Handpicked agencies IN10 en GRRR samen verder als Norday

5 juni 2024

Handpicked agencies IN10 en GRRR gaan samen verder als Norday. Hierdoor ontstaat een strategisch design- en innovatiebureau ( B-Corp) met 68 medewerkers in Rotterdam en Amsterdam. De naam Norday verwijst naar de strategische North Star en concrete oplossingen die vandaag al voelbaar zijn. Het vernieuwde bureau richt zich op mensgerichte innovatie, een propositie die relevanter is dan ooit en die bij beide bureaus in het DNA verankerd zit.

In 2021 werd IN10 onderdeel van Handpicked, vanuit de gedeelde ambitie om opdrachtgevers met complexe veranderopgaven meer strategisch en geïntegreerd te kunnen gaan bedienen. In 2023 haakte ook GRRR aan op deze ambitie. Door de duidelijke raakvlakken en een voelbare match tussen IN10 en GRRR, ontstond het idee om een stap verder te gaan en de krachten te bundelen. Met een gedeelde focus, strategie en aanpak gaan de bureaus nóg meer positieve verandering tot stand brengen.

Norday

Managementteam en opdrachtgevers

Het nieuwe managementteam van Norday bestaat uit Rebecca Stadman (MD), Rolf Coppens (creatie), Marlies de Gooijer (strategie), Geoffrey Jansen (business), en Wade de Wit (operations). Gezamenlijk bestaat het portfolio uit award-winning projecten voor opdrachtgevers zoals The Ocean Cleanup, Stedelijk Museum Amsterdam, zorginstellingen Cordaan en Thebe, Anne Frank Stichting, Rijksoverheid, NPO, meerdere ministeries en Gemeente Rotterdam en Amsterdam.

Norday

Verbinder en versneller binnen Handpicked

Norday onderscheidt zich door de combinatie van transformatiestrategie en digitale creativiteit. Op basis van design thinking wordt in co-creatie met opdrachtgevers en eindgebruikers gewerkt aan impactvolle innovatie. Vanuit deze kennis en expertise kan Norday in geïntegreerde trajecten met meerdere Handpicked agencies een verbindende rol spelen, wat moet leiden tot een versnelling in het realiseren van de gezamenlijke ambitie.


Meer weten over Norday?
Check norday.nl of neem contact op met Bjorn Stolte