Morrow en Handpicked zetten in op de jeugd

Rotterdam, 26 juni 2024

Het Rotterdamse boutique design agency Morrow wordt onderdeel van Handpicked. Met het credo ‘Change for good, hear the youth’ richt Morrow zich specifiek op merken die connectie zoeken met jongeren. Het bureau maakte prijswinnend werk voor opdrachtgevers als Fonds Slachtofferhulp, WTFFF!?, 9292, Nation, Boijmans van Beuningen en Sta.M Gent. Morrow is opgericht in 2013 en heeft 12 medewerkers.

Morrow founder Marten de Jongh: “Ik was 17 jaar terug, in mijn eigen jeugd, de eerste ontwerper van Handpicked, toen nog E-sites. Onze band gaat dus way back. We hebben altijd goed contact gehouden en begin van dit jaar kwamen we tot het inzicht dat dit weleens een perfect moment kon zijn om de lijnen weer bij elkaar te laten komen. Handpicked kan haar klanten zo ook specialistische kennis bieden op het bereiken van de jeugd en wij kunnen onze klanten, als Handpicked agency, een veel breder palet van diensten bieden.”  


Morrow werkt op het snijvlak van culturele, sociaal-maatschappelijke en commerciële thema’s, met een voorliefde voor street culture. In hun proces worden jongeren actief betrokken en geven ze deze doelgroep geregeld zelf het stuur in handen. Naast jongeren, wordt ook actief samengewerkt met kunstenaars en artiesten. Makers die de jongerencultuur doorgronden. Hierdoor ontstaan oplossingen die afwijken van de norm, maar echt aansluiting vinden op de belevingswereld van de jeugd. 

Morrow

“Bij Handpicked geloven we sterk in de kracht van de unieke aanpak en het specialisme van Morrow. We realiseren ons dat positieve impact niet bereikt wordt met oppervlakkige TikTok-filmpjes, maar met doordachte en authentieke connecties met de jeugd. Morrow heeft hier een uniek recept voor gevonden, waar wij onze klanten graag toegang tot geven.”

Rob Peters

co-founder Handpicked

Over Handpicked

Handpicked is een familie van 12 gespecialiseerde digitale bureaus met in totaal 285 digitale specialisten. Handpicked werd in 2024 voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot beste bureaugroep van Nederland in de Emerce100.