Bezoek ons side event tijdens Upstream Festival 2024

28 mei 10:00 - 11:30 uur

Tijdens Upstream Festival 2024 organiseert Handpicked een side event, waarin we je meenemen door het groeiverhaal van The Ocean Cleanup. Hieronder lees je meer over deze gratis sessie en hoe je je kunt aanmelden.

Het groeiverhaal van The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup loopt voorop in de strijd tegen de plastic soep. Dit gebeurde niet van de ene op de andere dag en zeker niet bij toeval. Sinds 2015 helpt digitaal ontwerpbureau GRRR (onderdeel van Handpicked) The Ocean Cleanup met de groei van hun verhaal, propositie, merk en marketing. Zo transformeerde dit initiatief tot een internationaal fenomeen met een wereldwijde fanbase. 

Wat kun jij daarvan leren?

Tijdens ons side event geeft Rolf Coppens, mede-oprichter van GRRR, het antwoord en neemt je mee door de groeifasen, de geleerde lessen en hoe jij ze kunt toepassen om ook internationaal te groeien.

Wanneer 28 mei 10:00 uur - 11:30 uur
Waar Laatbloeien, Hofplein 19, Rotterdam

Voor deze sessie heb je geen Upstream ticket nodig.

Meld je hier gratis aan
The ocean Cleanup

Upstream Festival 2024

Handpicked is sponsor van de vijfde editie van Upstream Festival: hét evenement voor start- en scale-ups die zich inzetten voor een toekomstbestendige samenleving. Ben je op zoek naar inspiratie om jouw start- of scale-up te laten groeien of wil je gelijkgestemden ontmoeten? Bezoek dan Upstream festival op 28 en 29 mei in Rotterdam.

Ontdek het programma

Wederom is het programma gevuld met toonaangevende sprekers en interactieve sessies. Ontdek het hele programma op upstreamfestival.com. Meer informatie over tickets en prijzen vind je hier.