Brand

Win hearts and minds in a shifting world

Een sterk merk is een ongekend waardevolle asset. Dat geldt des te meer in tijden van verandering, waarin mensen op zoek zijn naar houvast. Merken die vanuit een heldere en goed verankerde missie weten te anticiperen op verandering, resoneren oprecht in de samenleving.

Connect on purpose

We herdefiniƫren de rol van je merk in het veranderende landschap en bekijken hoe een herpositionering maximaal kan bijdragen aan het realiseren van je lange termijn doelen, Wij helpen bij het verwoorden van je missie en visie om de verbinding met medewerkers en klanten te versterken vanuit gedeelde waarden.

Placeholder

Mission driven innovation

We onderzoeken met behulp van trend research, data analyse en consumentenonderzoek hoe het omarmen van nieuwe mogelijkheden kan bijdragen aan het versterken van je onderscheidend vermogen en het realiseren van je missie.

Drie vrouwen kijken naar een computer
Vormentaal

Design-driven distinction

Een sterke visuele identiteit bekrachtigt je merkpositionering en helpt mensen je op de juiste manier te identificeren. Met een consistente uitrol over alle kanalen zorgen we voor groeiende herkenbaarheid, vertrouwen en betrokkenheid.

Digital design systems

Met de explosie van het aantal kanalen, middelen en touchpoints, die bovendien allemaal een ander soort functie vervullen voor de gebruiker, is designmanagement een complexe opgave geworden. We maken dit weer makkelijk met de ontwikkeling van een uitgebreid design systeem, toegankelijk via krachtige asset management systemen.

Pagina's van een website

Storytelling en content

We helpen je merk tot leven te brengen en klanten te intrigeren met boeiende verhalen op de kanalen waar zij zich bevinden. We produceren rijke content, van copy, beeld, video, animatie en 3D tot nieuwe immersieve mediavormen als AR, VR en metaverse ervaringen.

Change your brand for the better

Handpicked helpt bij het ontwikkelen van een sterk merk met:

  • Brand transformation
  • Brand strategy & positioning
  • Brand identity design
  • Digital design systems
  • Content strategy & production

Do you want to work with us?

Bjorn Stolte