3x goud @ Lovie Awards!

8 november 2023

Drie Handpicked agencies zijn in de prijzen gevallen tijdens de Lovie Awards. De Lovies bekronen het beste van het Europese internet. De winnaars worden geselecteerd door The International Academy of Digital Arts and Sciences, een wereldwijde organisatie van experts uit de creatieve sector en technologie-innovators. 

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest

IN10 werd in de categorie ‘Website for Cultural Institutions’ bekroond met een gouden Lovie Award voor het innovatieve platform dat zij ontwikkelden voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ze hebben een online ervaring georkestreerd die de wonderlust van een nieuw publiek activeert en tegelijkertijd het traditionele publiek ondersteunt met wonderbaarlijke intuïtieve flows. Dit nieuwe platform vormt het hart van de nieuwe merk- en digitale strategie en verwondert de gebruiker door middel van beeld, vorm en geluid. Het orkest wordt nu gevonden door alle bezoekers: trouwe klassieke muziekliefhebbers en de nieuwsgierige (vaak jongere) generatie. Online natuurlijk, maar nog belangrijker: bij live concerten!

Naar website RPHO

Efteling Spookslot Metaverse

Boldly-XR en Weekend hebben in de categorieën ‘Best Installation or Experience’ en ‘Art, Culture, Music & Film’ een gouden Lovie Award gewonnen met met hun Metaverse-creatie van het Spookslot in de Efteling. Met hun werk hebben ze de iconische spookattractie digitaal vereeuwigd met behulp van innovatieve laserscans, Web3- en XR-technologieën en biedt een boeiende en naadloze gebruikerservaring in de Metaverse. Het verlegt de grenzen van erfgoedbehoud, legt elk detail vast en biedt een exclusieve reis voor Efteling-medewerkers.