Iedere medewerker mede-eigenaar

Breda, 30 juni 2023

Handpicked lanceert tijdens het jaarlijkse Handpicked festival met trots het medewerkersparticipatieprogramma. Alle medewerkers hebben aandelen ontvangen en hiermee maakt Handpicked alle medewerkers direct mede-eigenaar van de snel groeiende bureaugroep.

Handpicked van ons allemaal

Handpicked is volledig zelfstandig en kijkt al langer op eigenwijze manier naar de groei van haar groep, waar geen extern kapitaal aan te pas komt. Wij geloven sterk in de kracht van onze ondernemers en medewerkers en delen het succes en de groei van Handpicked graag samen.

Iedere huidige en toekomstige medewerker geven wij certificaten van aandelen. Bovendien kan iedereen naar eigen behoefte en mogelijkheid jaarlijks extra aandelen bijkopen. Dit geeft hen de kans om het belang te vergroten naarmate ze langer werkzaam zijn en bijdragen aan het succes van Handpicked. Op deze manier laten we iedereen meedelen in de toekomstige successen van Handpicked met beoogde waardestijging en dividend.

Wij zijn ervan overtuigd dat het programma goed past bij onze ‘Handpicked maken we samen’-cultuur. Door medewerkers actief te betrekken bij de groei en het succes van Handpicked, streven wij naar een cultuur waarin iedereen waardering en ownership voelt. Ook past het goed bij onze ambitie om in 2024 B-corp- en Great Place To Work gecertificeerd te worden.

Meer over Handpicked

Handpicked is een familie van 10 gespecialiseerde digitale bureaus met in totaal 280 digitale specialisten. Handpicked werd eerder dit jaar in de Emerce100 voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot beste bureaugroep van Nederland.

More stories