GRRR sluit zich aan bij Handpicked

Amsterdam, 23 november 2023

GRRR, het toonaangevende creative digital agency met een sterke focus op het creëren van impactvolle digitale ervaringen, heeft zich aangesloten bij Handpicked. Door de toevoeging van GRRR vestigt het best scorende bureaunetwerk zich nu ook in Amsterdam.

Co-founder Rolf Coppens: “We wilden ons aansluiten bij een netwerk en Handpicked voert al jaren de Emerce lijst aan, dit sluit aan bij onze ambitie om bij de top te horen. Het feit dat Handpicked niet de venture capital route koos en juist medewerkers mede-eigenaar maakt versterkt onze klik.”

GRRR is een design gedreven strategisch digitaal bureau, met een focus op klanten die het bureau beschrijft als 'zinnige zaken'. Digitaal werk waarin idealisme en zakelijke groei hand in hand gaan. Binnen Handpicked wordt GRRR op organisatiegerelateerde domeinen als finance en HR ondersteund, waardoor er meer focus ontstaat. Door intensief samen te werken met andere bureaus binnen de groep kan GRRR opdrachtgevers breder bedienen zonder de expertise zelf in huis te hoeven halen. Hierdoor kunnen teamleden zich specialiseren in de diepte.

Twee mensen overleggen met elkaar op een bank

“Terwijl het digitale landschap steeds breder en complexer wordt, is er steeds meer behoefte aan echte specialisten. Niemand zit te wachten op een bureau dat alles een beetje doet. Een bureaunetwerk als Handpicked is volgens ons hierop het perfecte antwoord.”

Rolf Coppens

Co-Founder

Drie mensen zitten achter een laptop

B-Corp certificering

GRRR is opgericht in 2003 en telt 27 medewerkers. GRRR behaalde in 2020 als eerste digital creative agency van Nederland een felbegeerde B-Corp certificering, wat de inzet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid onderstreept.

In de afgelopen twee decennia is GRRR met werk voor organisaties als The Ocean Cleanup, Fastned, uiteenlopende overheden en culturele instellingen als Melkweg en Stedelijk Museum koploper geweest in het samenbrengen van technologie en creativiteit om maatschappelijke impact te maken.

B-Corp certificering

B-Corp certificering

Mensen en impact op één

Jelmer Boomsma, co-founder van GRRR: ”Vanaf het begin hadden we een klik met de cultuur van Handpicked. Net als wij hebben zij mensen en impact op één staan. We delen het doel om verandering op gang te brengen. Binnen het netwerk kunnen wij in volledige openheid sparren met de andere digitale specialisten. Zeer belangrijk in een tijd waarin digitale uitdagingen onze samenleving vormgeven, denk aan AI bias en privacy. Door deze bundeling van krachten kunnen we oplossingen versnellen voor organisaties met een inclusieve en klimaatpositieve focus.”

Rob Peters, co-founder van Handpicked legt de motivatie voor deze samenwerking uit: "De keuze om GRRR in onze groep op te nemen was een natuurlijke stap voor ons. GRRR past perfect bij onze visie om organisaties door heel Nederland te helpen met het innoveren van hun dienstverlening en klantervaring, om zo vorm te geven aan de wereld van morgen. De locatie in Amsterdam zorgt er daarnaast voor dat we nog dichter bij onze klanten zitten en onze geïntegreerde dienstverlening vanuit Amsterdam kunnen doorontwikkelen."

Mensen en impact op één

Drie mensen brainstormen met elkaar

Over GRRR

GRRR is een digitaal bureau gevestigd in Amsterdam, dat zich toelegt op het ontwerpen van impactvolle digitale ervaringen met een focus op duurzaamheid en innovatie. Het bureau heeft een indrukwekkend portfolio met projecten die aantonen dat digitale creativiteit de wereld kan veranderen.

Over Handpicked

Handpicked is een familie van 12 gespecialiseerde digitale bureaus met in totaal 280 digitale specialisten. Handpicked werd eerder dit jaar in de Emerce100 voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot beste bureaugroep van Nederland.

More stories