Meld je aan voor de Dutch Cycling Lifestyle Hackathon

Oktober

We dagen alle urban change-makers uit om samen aan de slag te gaan met de technologie achter Dutch Cycling Lifestyle AI-tool. Hieronder lees je meer over deze gratis hackathon en hoe je je kunt aanmelden.

Groenere en fietsvriendelijke straten met AI

Vorig jaar lanceerde het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) de Dutch Cycling Lifestyle AI-tool. Een slimme tool waarmee je elke straat transformeert naar een fietsvriendelijke en groene omgeving. Typisch Nederlands dus! Na een succesvolle lancering en wel 1.5 miljoen getransformeerde straten is het nu jouw beurt deze technologie eigen te maken.

Over de Hackathon

Tijdens deze tweedaagse hackathon ga je zelf aan de slag met de Dutch Cycling Lifestyle AI-tool. De eerste dag werk je samen met je team aan een zelfgekozen uitdaging onder de begeleiding van onder andere de makers van de AI-tool. Op dag twee pitch je jullie project aan het grote publiek en een jury. Uitgebreide informatie over het programma vind je hier


Wanneer Oktober
Waar IN10, Hofplein 19, 3032 AC Rotterdam

Meld je hier gratis aan

Voor wie?

We dagen alle urban change-makers en iedereen die enthousiast is over AI uit om samen aan de slag te gaan met de technologie achter de Dutch Cycling Lifestyle AI-tool. Ook studenten zijn welkom! Het ideale team bestaat uit een mix van tech-professionals, stedenbouwkundigen en veranderaars.

Handpicked Lab & IN10

In samenwerking met IN10, Studio TMO, en Horizons ontwikkelden Handpicked Lab de Dutch Cycling Lifestyle tool voor het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Nieuwsgierig naar hoe deze AI-tool tot stand is gekomen? Check hier de hele case.