Food

Change for the better in food

Eten verbindt mensen, brengt geluk en biedt troost. In geen andere productcategorie is de loyaliteit dan ook zo groot als in de food- en beverages sector. Toch zijn de normen en verwachtingen van mensen ten aanzien van voeding sterk veranderd. Hoewel consumenten hun guilty pleasures koesteren, verwachten zij overwegend gezonde voeding uit een transparante duurzame keten. Mensen identificeren zich met merken die hierin vooroplopen. 

Met onze bourgondische roots werken wij al decennia met veel genoegen voor een aantal van de mooiste merken uit de sector. Van heritage brands op zoek naar aansluiting op nieuwe doelgroepen tot nieuwe toetreders met de ambitie om voorop te lopen in de transitie naar een regeneratief voedselsysteem. Verschillende van onze samenwerkingen in de food industrie gaan verder dan klant-leverancierrelaties. We hebben samen met marktpartijen geheel nieuwe platforms en producten ontwikkeld. Samen met onze opdrachtgevers stimuleren wij nieuw gedrag en positieve verandering van het systeem, en bouwen we aan de food en beverage lovebrands van morgen.

Innovatie in food

In de afgelopen decennia lag de focus voor marketeers op het vinden van de ideale balans tussen media-investeringen en marktaandeel. Hoewel media-investeringen nog steeds belangrijk zijn, verschuift de aandacht van consumenten steeds meer naar de eigenschappen van producten. Ook zorgt veranderend koopgedrag, zoals aankopen via platforms en abonnementsmodellen, voor nieuwe marktdynamieken. Daarom is innovatie essentieel voor het winnen van marktsegmenten. Nieuwe producten van bekende merken, of volledig nieuwe spelers die eerst weinig aandacht trekken door hun beperkte marktaandeel, kunnen in korte tijd segmenten op hun kop zetten als bepaalde subculturen ze populair maken. In het digitale tijdperk blijkt mond-tot-mondreclame vaak effectiever dan traditionele media-investeringen. Wij helpen merken bij het innoveren van hun bestaande aanbod, het ontwikkelen van duurzaam nieuw aanbod en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen en distributiekanalen.

Onze business services
boerschappen pakket

Brands in a shifting world

Factoren zoals voedingswaarde, herkomst en duurzaamheid spelen een steeds belangrijkere rol in de ontwikkeling van food- en beverage-merken. Merken kunnen zich niet meer verbergen voor hun impact op gezondheid of milieu; dit kan hen nu ernstig schaden. Geloofwaardige, positieve impact is een winnende differentiator geworden. Wij helpen food- en beverage-merken bij het vinden van de succesfactoren van vandaag en morgen en bij het ontwikkelen van duurzaam sterke merken. Samen geven we vorm aan verhalen over je historie, visie, productieketen én natuurlijk smaak en bereidingswijzen waar het water van in je mond loopt.

Onze branding services
placeholder
vormentaal

Omnichannel brand experience

Het verschilt per merk hoeveel invloed je hebt op de totale klantervaring rondom je product. Het is echter voor elk merk cruciaal om de verschillende klantreizen waarin je product een rol speelt, haarscherp in beeld te hebben. Hier zitten altijd veel kansen voor het verbeteren of verrijken van je productbeleving en het vergroten van je relevantie. Het ontwikkelen van naadloze klantreizen vergt het samensmelten van creativiteit en technologie. Wij helpen food- en beverage-merken om in elke fase van de klantreis de optimale balans te vinden tussen gemak en efficiëntie enerzijds, en beleving en verwondering anderzijds.

Onze experience services

Een optimale mix tussen merk en performance

Moderne consumentenmarketing vereist geavanceerde technologie om over alle kanalen heen zo efficiënt en effectief mogelijk te opereren. Wij ondersteunen food- en beverage-merken bij het ontwikkelen van een marketingstrategie en een marketing technologie-landschap dat zelfs de meest ambitieuze doelen binnen handbereik brengt. We gebruiken data en krachtige tools om dagelijks je prestaties te verbeteren. We kijken door impressies en clicks heen, om de beste routes te vinden naar concreet resultaat onderaan de streep.

Onze marketing services
frontaal bier

Some of our clients

Boerschappen
Nespresso
Heineken
Unilever
Verse Oogst
Duvel
The Greenery
Sligro
Boerschappen
Nespresso
Heineken
Unilever
Verse Oogst
Duvel
The Greenery
Sligro
Boerschappen
Nespresso
Heineken
Unilever
Verse Oogst
Duvel
The Greenery
Sligro
Boerschappen
Nespresso
Heineken
Unilever
Verse Oogst
Duvel
The Greenery
Sligro