Business

Change action

Op basis van trend forecasting, customer insights en design thinking helpen we je bij het definiƫren van een inspirerende visie op de toekomst van jouw business en tastbare actie in weken of zelfs dagen.

Shifting worlds

Organisaties hebben zich vandaag te verhouden tot een groot aantal impactvolle mega trends en transities. En hoewel deze allemaal hun eigen label hebben, zijn ze in hoge mate met elkaar verbonden. The shifting world.

Shifting worlds

Relevantie vandaag en morgen

Dit maakt het noodzakelijk om holistisch te kijken naar de relevantie van je eigen organisatie in deze nieuwe realiteit. Hoe is het vandaag gesteld met ons bestaansrecht, en wat vormt onze relevantie morgen?

Journey mapping
rand

Transformatie als staat van zijn

Door de toenemende complexiteit en snelheid van veranderingen, is dit niet langer een vraag die organisaties zich om de zoveel jaar kunnen stellen. Wie een leidende positie nastreeft in de wereld van morgen stelt zich deze vraag iedere dag en beweegt naar een staat van continue transformatie.

Transformatie

Change your business for the better

Met design thinking methodes en AI helpen wij je bij het scherp krijgen van je visie en strategie en het innoveren van nieuwe producten, diensten en omzetstromen. Geen lijvige rapporten, maar tastbare creatieve output en werkende prototypes in weken of zelfs dagen. Handpicked helpt bij het versterken van jouw business met:

  • Strategic foresight
  • Sustainable transformation
  • Innovation strategy
  • Business model innovation
  • Product & service innovation
Journey mapping

Do you want to work with us?

Bjorn Stolte