Media & Entertainment

Change for the better in media & entertainment

Media en entertainment zijn in het huidige tijdperk essentieel voor de maatschappij. Ze dienen niet alleen als bron van ontspanning en plezier, maar fungeren ook als krachtige middelen voor informatieverstrekking, bewustwording en sociale verandering. Deze sectoren stellen mensen in staat om diverse werelden, perspectieven, culturen en verhalen te ervaren, wat empathie, begrip en solidariteit bevordert. 

Het media en entertainment aanbod waar mensen uit kunnen kiezen is overweldigend. Hoe houd je de aandacht vast, hoe blijf je verrassen en hoe bereik je naast je bestaande publiek ook nieuwe publieksgroepen? Wij helpen je bij het ontwikkelen en innoveren van je content, kanalen, ervaringen en businessmodellen, waarbij we scherp kijken naar je rol en relevantie ten opzichte van bestaande en nieuwe aanbieders.

Innovatie en transformatie in media & entertainment

We combineren design thinking, gebruikersonderzoek en data om kansen tot innovatie en het vergroten van je onderscheidend vermogen te identificeren en hierop te acteren. Hierbij nemen wij het stuur en het proces niet uit handen bij onze opdrachtgevers, maar fungeren we als facilitator. Met een hoge mate van co-creatie zorgen wij ervoor dat de diepgaande kennis van onze opdrachtgevers, inzichten van media en entertainment experts, publiek en onze eigen specifieke kennis en expertise samenkomen en leiden tot nieuwe relevantie, ervaringen en businessmodellen.


Onze business services

Media & entertainment

Als media & entertainment merk moet je continu concurreren met andere media prikkels. Om bestaand en nieuw publiek te bereiken, moet er gewerkt worden aan zichtbaarheid, profilering en relevantie over uiteenlopende kanalen. Het is daarbij van essentieel belang om te werken aan een duurzame voorkeurspositie en een emotionele verbinding met je publiek.

Onze brand services
vormentaal

Meeslepende ervaringen

Nieuwe technologie biedt ongekende mogelijkheden voor het verrijken en tot leven brengen van media en entertainment. Waar bezoekers je aanbod voorheen vooral consumeerden, plaats je ze nu midden in het verhaal en biedt je ze een impactvolle, meeslepende ervaring. Naast het versterken van ervaringen bieden nieuwe technologieën als AR, VR en de Metaverse ook ongekende mogelijkheden voor het vergroten van je bereik en markt.

Onze experience services
Virtual Reality Experience

Publiek bereiken en raken

Met goed aanbod ben je er nog niet, bereik, bezoek en interactie zijn essentieel voor duurzaam succes. Wij helpen media en entertainment merken bij de ontwikkeling van effectieve strategieën, rijke content en onderscheidende campagnes en activaties. Verder helpen we bij de inrichting van een krachtig marketingtechnologie landschap als basis voor data-gedreven groei.

Onze marketing services
VR helm

Some of our clients

Efteling
NPO
Effenaar
VPRO
IFFR
NTR
Efteling
NPO
Effenaar
VPRO
IFFR
NTR
Efteling
NPO
Effenaar
VPRO
IFFR
NTR