Sport

Change for the better in sports

Sport verbindt mensen op unieke wijze, ongeacht hun achtergrond, leeftijd of overtuigingen. Daarbij is sport altijd een krachtige bron van inspiratie en motivatie geweest, die ons aanspoort om gezond te blijven, onze grenzen te verleggen en persoonlijke doelen te bereiken. Deze eigenschappen maken de sportwereld ook bijzonder aantrekkelijk voor merken. 

Merken die erin slagen om relevant te zijn in het leven van sporters en fans kunnen van daaruit sterke emotionele voorkeursposities creëren. Of je nu een sportclub, merk of sponsor bent, de mogelijkheden zijn eindeloos. Al sinds onze start in 1999 combineren wij onze passie voor sport met creativiteit en technologische kennis, om merken te ondersteunen bij het betoveren, activeren en binden van sporters en fans.

Always in motion

Doorlopende innovatie in de sport is cruciaal om te voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van sporters en fans. Dit betreft niet alleen ontwikkelingen rondom de sport, zoals vernieuwingen in training, monitoring, beleving en interactie, maar ook in de kern van de sport, om duurzaam relevant te blijven. Zo sluit verenigingssport minder aan op de behoefte van de multisportgeneratie, vervagen de grenzen tussen fysiek en digitaal sporten en liggen de verwachtingen van fans ten aanzien van betrokkenheid en interactie hoger dan ooit. 

We combineren design thinking, gebruikersonderzoek en data om kansen tot innovatie en het vergroten van je onderscheidend vermogen te identificeren en hierop te acteren. Hierbij nemen wij het stuur en het proces niet uit handen bij onze opdrachtgevers, maar fungeren we als facilitator. Met een hoge mate van co-creatie zorgen wij ervoor dat de diepgaande kennis van onze opdrachtgevers, inzichten van sport experts, fans en onze eigen specifieke kennis en expertise samenkomen en leiden tot nieuwe relevantie, ervaringen en businessmodellen.

Onze business services

Join the brand

Sportmerken zijn continu in competitie met andere prikkels. Om zowel bestaande als nieuwe sporters en fans te bereiken, is het noodzakelijk om op diverse kanalen te werken aan zichtbaarheid, profilering en relevantie. Een herkenbare en onderscheidende visuele identiteit, duidelijk onderscheidend vermogen en rijke storytelling zijn cruciaal om de aandacht te trekken en vast te houden.

Onze branding services
placeholder
Vormentaal

Reality beyond

Nieuwe technologie biedt ongekende mogelijkheden voor het verrijken van sport en fanbeleving en voor het creëren van interactie en verbinding. De door ons ontwikkelde sportplatforms en -apps bereiken elke week miljoenen mensen, en onze ambities reiken nog verder. Technologieën zoals AR, VR, gaming- en Metaverse-platforms bieden bijna onbeperkte mogelijkheden voor nieuwe manieren van trainen, presteren en sportbeleving. De fysieke en digitale wereld smelten samen tot immersieve nieuwe sportbelevingen.

Onze experience services
placeholder

Bereiken en betrekken

Met een goed aanbod ben je er nog niet. Bereik, bezoek en interactie zijn cruciaal voor duurzaam succes. Wij helpen sportmerken en organisaties bij de ontwikkeling van effectieve strategieën, rijke content en onderscheidende campagnes en activaties. Verder helpen we bij de inrichting van een krachtig marketingtechnologie landschap als basis voor data-gedreven groei.

Onze marketing services
placeholder

Some of our clients

NOC NSF
Gemeente Rotterdam
KNWU
SKOR
Eredivisie
KNVB
Sportbedrijf Rotterdam
UEFA
NOC NSF
Gemeente Rotterdam
KNWU
SKOR
Eredivisie
KNVB
Sportbedrijf Rotterdam
UEFA
NOC NSF
Gemeente Rotterdam
KNWU
SKOR
Eredivisie
KNVB
Sportbedrijf Rotterdam
UEFA
NOC NSF
Gemeente Rotterdam
KNWU
SKOR
Eredivisie
KNVB
Sportbedrijf Rotterdam
UEFA